Sunday, July 8, 2018

EXTOKE FEE GRATIS GEDECENTRALISEERDE ERC20 EXCHANGE

Image results for extoke bounty

Wat is ExToke?

ExToke is een nieuwe gratis Decentralized Ethereum ERC20 Token Exchange zonder enige kosten voor kopers of verkopers. Extoke zal de DEX-industrie versterken door een instant, vertrouweloos en veilig token uitwisselingsproces aan te bieden via ons XTO smart-contract.

Image results for extoke bounty

Waarom ExToke

Gedecentraliseerde uitwisselingen elimineren volledig de noodzaak voor een derde partij om gebruikersfondsen in een gecentraliseerd systeem te houden. Handelen gebeurt op een peer-to-peer-manier door middel van geautomatiseerde processen, zonder handelskosten.
Wat nog belangrijker is, geld is van de gebruikers zelf. In tegenstelling tot gecentraliseerde beurzen (CEXs), waarbij als een gebruiker zijn geld stort, dit in feite het geld van de beurs is.
Bovendien zijn er geen gecentraliseerde servers om te hacken, er zijn geen server-downtimes of angst voor een grootschalige hack. "Gedecentraliseerde uitwisselingen zijn in wezen apparaten waarop mensen kunnen uitwisselen, terwijl gecentraliseerde beurzen een model volgen dat vergelijkbaar is met een bank custody over fondsen met beperkt toezicht en de constante dreiging van hacks.
DEX biedt een veilige, snelle en veilige oplossing voor het verhandelen van tokens.
Gewoon. Ze zijn vrij!!! Ze vragen geen kosten, dus de winst blijft in uw zak. Ze hebben ook een toegewijd ondersteuningsteam, dat afwezig is in de gedecentraliseerde uitwisselingsindustrie!

Voordelen voor handelaren

vergoedingen

Geen kosten betekenen dat handelaars een onbeperkt aantal tokens kunnen uitwisselen zonder zich zorgen te hoeven maken over verliezen vanwege vergoedingen. Dit biedt de mogelijkheid om meerdere korte termijn handelsstrategieën te gebruiken zonder vervelende vergoedingen in de weg te zitten!

Ondersteuning

ExToke biedt 24/7 toegewijde ondersteuning om uw handelservaring zo soepel mogelijk te laten verlopen!

Voordelen voor ICO-houders

afzet

Elke tokenlancering wordt aangekondigd via meerdere socialemediakanalen en mobiele meldingen via de ExToke Mobile Trading App. Alle projecten worden vermeld op onze website en sociale media om een ​​maximale publieksbelichting te garanderen.

vergoedingen

Een grote stimulans voor beleggers om uw token te verhandelen op onze beurs.

Ondersteuning

24/7 toegewijde ondersteuning voor ontwikkelaars om ervoor te zorgen dat beleggers onbeperkte en ononderbroken toegang hebben tot het ruilen van uw token.

Langetermijnsplan

Verdere ontwikkelingen en uitbreiding. ExToke streeft ernaar de technologische ontwikkelingen bij te houden en veilige en winstgevende handelsoplossingen voor onze leden te bieden.

XTO-TEAM & ADVISEURS


Image results for extoke bounty



Wegenkaart

  • JUNI 1ST 2018 Alpha Platform uitgebracht
  • JUNI 15TH 2018 Uitgebracht Witboek
  • JUNI 2018 XTO Token Contract
  • 20 JUNI 2018 Officiële release van het ExToke-platform
  • 27 juni 2018 ExToke Crowd Sale begint
  • 21-20-20 juli ExToke Crowd Sale eindigt
  • 22-08-2018 XTO-munten verhandeld op ExToke
  • 29-04-2018 XTO toegevoegd aan belangrijke uitwisselingen
  • Augustus 2018 ExToke Android & IOS Trading App vrijgegeven
  • September-2018 ExToke 2.0 (ICO's op ExToke)
  • Oktober-2018 Verdere ontwikkeling en uitbreiding!

XTO TOKEN FUNCTIES EN VOORDELEN

Het bezit en bezit van XTO-tokens omvatten vele voordelen, waaronder maar zijn niet beperkt tot:

reclame:

Advertenties op ExToke worden betaald door XTO Tokens, maar advertenties zijn gratis als u XTO bezit! Gebruikers ontvangen 100 banners voor advertentiekredieten voor elke 1XTO die ze houden.

ICO's op ExToke:

In september zal ExToke ICO's rechtstreeks vanaf ons platform uitvoeren. Houders van XTO kunnen gratis een ICO draaien en u krijgt ook een korting van 10% op deelname aan ICO's op het ExToke-platform!
Een gebruiker die 1000+ XTO bezit, kan zijn eigen ICO rechtstreeks op het XTO-platform starten en gebruikers die 100+ XTO hebben, komen in aanmerking voor 10% korting op elke ICO die op het XTO-platform wordt gelanceerd /

XTO token details

  • Levering: 1.000.000.000
  • 50% van het totale aanbod van XTO wordt verdeeld tijdens de tokenverkoop. Elk XTO-token wordt in eerste instantie geprijsd aan de kortingsprijs van 0,000001 ETH.
  • Totale voorraad: 1.000.000.000
  • XTO Token Sale-levering: 500.000.000
  • XTO-hardkap: 500 ETH
  • Zachte kap: 50 ETH
  • Verdisconteerde wisselkoers: 0,000001 ETH = 1 XTO
  • Standaardwisselkoers: 0,0001 ETH = 1 XTO

Toewijzing XTO-token:




Toewijzing van fondsen:



Hoe kan ik XTO kopen?
XTO-tokens zijn beschikbaar voor verkoop via ons slimme contract en kunnen worden gekocht met behulp van ETH door te klikken op "Join Token Sale Now"


Meer informatie:

Officiële website: https://www.extoke.com
Officiële telegramgroep: https://t.me/extoke

No comments:

Post a Comment

Review Project Adonx.One — A NEW ERA OF EXCHANGE

What is Adonx.One? The Adon Stable Blockchain is an efficient, anonymous, resilient, transcendent, powerful, decentralized, general purpose ...