Monday, October 1, 2018

Overzicht van het ICON Ternion-platform

Hasil gambar untuk ternion bounty

Ternion is een gelicentieerd digitaal uitwisselingsplatform dat kan worden geïntegreerd met fiat-gateways en commerciële diensten. Geprobeerd om de beschikbaarheid van de markt kriptovalyutnogo samensmelting van moderne financiële diensten uit te breiden om het financiële systeem van decentralisatie, die faciliteert en stimuleert innovatie in de toegevoegde financiële kriptovom, ternion heeft als doel het bevorderen van innovatie in kriptofinansirovanii ontwikkeling cryptogeld echte ondersteuning voor winstgevende business, en niet op speculatie, maar natuurlijk marktwerking.

Geen ternion mensen op een platform dat zich richt op een aantal van de problemen op de markten kriptovalyutnyh systeem vandaag de dag als een gebrek aan vertrouwen van de ICO in de beveiliging van digitale middelen door kriptoobmenah lossen hebben lagere normen dan die van beursvennootschappen traditioneel met de problemen bij de uitvoering cryptothermine gelegd als betaalmiddel.


Ternion ternion ecosysteem ecosysteem
uit drie componenten die samenwerken en ondersteuning ternion (TRN) als een nuttig platform monetaire.

Ternion Exchange Exchange is een instelbaar, gemakkelijk en efficiënt platform voor gebruikers om cryptoskog-conversie-encryptie uit te wisselen, vervolgens encryptie en cryptografie. Het belangrijkste doel van de uitwisseling is om Crypto-dealers een uitgebreide oplossing aan te bieden.
Ternion-betaling Verwerking verwerkt betalingen om betalingen tussen serviceproviders en hun klanten te vergemakkelijken. Gebruikers ontvangen een bankpas waarmee ze kunnen betalen. Leveranciers kunnen ervoor kiezen om betalingen te accepteren die worden verwerkt in de codetoewijzingsmodus of crypto.

Ternion Liquidity Fund
Dit is de kern van de andere twee componenten. Dit zorgt ervoor dat er geen inflatie van het TRN-token optreedt en bespaart de opgebouwde fondsen niet voor de ontwikkeling van het Ternion-platform.

TRN
TRN-tokens zijn symbolen die compatibel zijn met ERC20, die fungeren als een tool voor een betaalplatform voor wisselcommissies of om tokens over te dragen aan de Ternion-beurs. Tokens maken bovendien compatibiliteit mogelijk met alle ERC20-compatibele tags die gunstig zijn voor alle Ternion-gebruikers.

Waarom investeren in Ternion?

Dit platform is beschikbaar via apps en webapplicaties voor mobiele platforms, waardoor het geschikt is, niet alleen voor institutionele spelers, maar ook voor kleine beleggers.

Ternion zal jaarlijks een audit uitvoeren van transacties en functionele platforms om transparantie en betrouwbaarheid te garanderen bij het informeren van het publiek over toekomstige vorderingen.

De Ternion heeft een Europese licentie en voldoet aan alle Europese voorschriften voor snel transport van goederen.

Dit platform biedt ondersteuning voor klanten diensten, die zelfs beter beheer van die klanten helpt als zij problemen hebben met ternion kunnen hebben.

Parameter ICO ternion (token TRN)
Postzegels: TRN
token protocol: ERC20
Total code: 95000000 TRN
Feed token vooraf: 22.500.000 TRN
Feed tekenen ICO: 53.500.000 TRN
datum voor: actief tot 28 juni 2018.
Date ICO:
Ronde 29 juni cursus 29 augustus: 1 TRN 0,65 USD
Ronde B op 30 augustus, 30 oktober rate: 2.10 USD 1 TRN
Round C november December 1 cursus in 30: 1 TRN 3,23 USD

Soft cover: 5.000.000
Hard coat: 65000000



Gedetailleerde informatie:


TERNION ID: FGB414
ETH: 0x9D70781Bd6A09c1359C956D5FeAf25483b5b63e9

No comments:

Post a Comment

Review Project Adonx.One — A NEW ERA OF EXCHANGE

What is Adonx.One? The Adon Stable Blockchain is an efficient, anonymous, resilient, transcendent, powerful, decentralized, general purpose ...