Friday, July 13, 2018

STEALTHCRYPTO - Veilige plaatsen bieden om alle gegevens en transacties snel cryptocurrency op te slaan

Hasil gambar untuk stealth crypto bounty

Stealth Crypto is een platform dat is ontwikkeld om een ​​veilige plaats te bieden voor het snel opslaan van alle gegevens en transacties met cryptocurrency. Het woord 'veilig' vertegenwoordigt het vermogen van het platform om elke transactie niet detecteerbaar te maken voor anderen (onbekend voor anderen in blockchain). Het is een gedecentraliseerde en autonome technologie.

De transactie is gedecentraliseerd
StealthCrypto biedt kosteneffectieve technologieën, verbetert de efficiëntie, biedt beveiliging van gegevens en vergroot uw bereik. Online transacties gaan altijd gepaard met verborgen kosten of door derden. Stel je voor dat je kunt opereren zonder extra kosten te moeten betalen. Stel je voor hoeveel geld je kunt besparen als je zonder extra kosten transparant kunt handelen.
Door een gedecentraliseerd systeem kan StealthCrypto enkele belemmeringen in transacties wegnemen. Belemmeringen in transacties zijn enkele van de onderdelen die in de stroom van de transactie zitten. Deze secties bepalen echt het succes van een transactie.
Van wat ze doen, zullen ze profiteren van de transacties die we maken. Het bedrag aan winst dat de gebruiker in rekening wordt gebracht; sommigen noemen het administratieve kosten. Stel je voor hoeveel je kunt krijgen, terwijl gebruikers vaak helemaal geen beloningen krijgen. Via een gedecentraliseerd systeem zal StealhCrypto een ongehinderd transactiepad bieden. Bovendien zal het platform ook elke transactie waarderen die u maakt.
Результат поиска по клику: stealth crypto bounty
Dataveiligheid
Naast het bieden van efficiëntere transacties, kan StealthCrypto ook worden gebruikt als veilige gegevensopslag. In de online wereld zijn data een zeer belangrijke troef. Gegevensdiefstal is een van de grootste problemen voor internetgebruikers. Internetgebruikers hebben beveiligde gegevensopslagmedia nodig. Gebruikers hebben opslagmedia nodig die voor niemand bekend zijn. Het opslagmedium heeft momenteel de controle over vele onderdelen. Alle gegevens en activiteiten van internetgebruikers worden altijd gecontroleerd door verschillende partijen (met hun eigen interesses).
Sommige mensen geven niet om uw gegevens op internet, ze gaan ervan uit dat gegevens slechts gegevens zijn en dat er niets ontbreekt. Ze veranderen alleen hun perceptie van de gegevens wanneer er iets gebeurt, bijvoorbeeld wanneer anderen hun sociale-mediarekeningen kapen.
Een gebrek aan kennis over gegevens is te wijten aan gebrek aan respect voor online gegevens. StealthCrypto verhoogt de waarde van uw gebruikersgegevens door middel van beloningen. Mensen hebben de neiging iets te waarderen wanneer ze worden beloond. Net als gegevens waarderen gebruikers uw gegevens meer wanneer anderen dit op prijs stellen.
Veel mensen beginnen online opslagmedia te gebruiken om belangrijke gegevens op te slaan, zoals bedrijfsgegevens en taakbestanden. Gegevens als deze zijn uiteraard erg belangrijk omdat het om de belangen van meer mensen gaat. StealthCrypto is echter van mening dat alle gegevens belangrijk zijn. Dat is de reden waarom platforms direct waarderen door het verzenden van cryptografische valuta's.
StealthCrypto slaat ze niet op gecentraliseerde servers op, maar slaat ze op op meerdere autonome servers. Alle informatie zal op verschillende servers worden opgeslagen. Dit wordt gedaan om verliezen als gevolg van mogelijke gegevensdiefstal tot een minimum te beperken. StealthCrypto beseft dat er, net als welk beveiligingssysteem dan ook, altijd een kloof is voor hackers om te hacken.
StealthCrypto realiseert zich dat alle door de mens gemaakte technologie altijd zwakke punten heeft; Het is gewoon een kwestie van tijd. StealthCrypto wil geen bedrijf zijn dat briljante concepten biedt over alle voordelen van blockchain en cryptocurrency, ze willen er meer van.
Результат поиска по клику: stealth crypto bounty
Wat is een Stealthcrypto-token
De StealthCrypto-token is essentieel voor de functie van het StealthCrypto-ecosysteem. StealthCrypto is een functionele token die op het platform wordt gebruikt om toegang te krijgen tot verschillende functies, producten en kosten. Aangezien de services en producten van StealthCrypto in de loop van de tijd meer liquide en waardevoller worden, verwachten we dat deze kan worden gebruikt om individuele portefeuilles opnieuw in balans te brengen. Met andere woorden, door StealthCrypto gegenereerde liquiditeit kan gebruikers in staat stellen snel en eenvoudig toewijzingen tussen verschillende valuta's te verplaatsen.
TOKEN UITVERKOOP "QMN"
Totale 
tokenlevering : 400.000.000 200.000.000 tokens voor Stage 1 Token Crowdsale 
Pre Tokens Verkoop om te beginnen op 28 januari 2018. De initiële tokenprijs (ICO) wordt vastgesteld op een minimum van S0,50 of een huidige marktwaarde boven S0,50, wanneer ICO op 5 juli 2018 wordt gelanceerd. 200.000.000 tokens worden gereserveerd voor Stage 2 token crowdsale (50% van het totaal).

Stadium 2 zal niet eerder dan 2020 plaatsvinden en alle tokens zullen tegen marktprijs worden verkocht, niet tegen een vaste $ 0,50 USO-waarde (belangrijke opmerking: alle onderstaande percentages zullen worden aangepast in overeenstemming met het feitelijk opgehaalde bedrag, bijvoorbeeld als we 70 miljoen verkopen van 1 00M tokens, worden de volgende getallen vermenigvuldigd met 0.007)
STEALTHCRYPTO FUND-20O, OOO, OOO STEALTHCRYPTO
Het StealthCrypto Fund werkt als onderdeel van ons bedrijfsmodel en zorgt voor een stabiel token met een mooie toekomst. Het is in ons belang om ervoor te zorgen dat de koopkracht van STEALTHCRYPTO ™ groeit en dat marktmanipulatie wordt voorkomen. In totaal zullen 400 miljoen tokens worden uitgegeven. Dit is hoe het in dollars uiteenvalt tijdens de planning - de werkelijke prijs kan worden gewijzigd:
STEALTHCRYPTO TOEWIJZING
Результат поиска по клику: stealth crypto bounty
U kunt meer informatie vinden over het platform of deelnemen aan hun verkoopsgroep via de volgende links:
Voor meer informatie:

No comments:

Post a Comment

Review Project Adonx.One — A NEW ERA OF EXCHANGE

What is Adonx.One? The Adon Stable Blockchain is an efficient, anonymous, resilient, transcendent, powerful, decentralized, general purpose ...